Qysh Me e Nderru Shenjen e Mousit? (Windows XP)

Nese keni deshire ta nderroni shenjen e mousit, atehere duhet te veproni keshtu:

Shkoni START –> CONTROL PANEL–>
MOUSE (pasi te hapet nje dritare tjeter)–>POINTER zgjedhni shenjen e cila do te zevendesoj kete te tanishmen te mousit

Dhe shkojme –>APPLY–>OK

Tani e keni nje sheje te mousit tejter.

//Falenderojme Zgjim B. per kontributin ne kete teme

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME