Qysh Me e Ndalu Dhimbjen e Dhembit?

Pervec vizites te mjeku, qe eshte menyra me efikase dhe efektive per kurim, ekziston edhe mundesia e ndaljes se dhimbjes se dhembit qe mund ta beni vete. Mirepo kjo nuk quhet kurim dhe mund te kete pasoja edhe me te keqija nese nuk sherohet plotesisht.

Kjo vetem se e zbut dhimbjen per nje kohe te pacaktuar.

Dhimbjen e dhembit mund ta ndalim duke vluar nje got uje dhe pastaj i qesim kripe.

E perziejme dhe ate perzierje e mbajme ne dhembin qe dhemb per disa minuta.

Dhimbja do te ndalet menjehere apo per disa minuta.

  • doktor tani a me lan ujin deri sa te ftofet a me pi te vluar

  • gg

    si mund te sherojmi dhembin pa dhimbje

  • Faton

    E provova edhe akull edhe uje te ngrohte me krip po spo durohet dhimbja :/

Qysh me i ditë shenjat paralajmëruese të atakut kardiak?

Qysh me luftu alergjinë në mënyrë natyrale?