Qysh Me e Largu "Super Ngjitesin" Nga Lekura?

Per kete quhet “super ngjites” – ngjitet shpejt, dhe shume fort madje. Por cfare duhet te beni ne rrast se ngjitet ne lekuren tuaj? Lexoni me poshte.

Zhyteni lekuren ne uje te nxehte me sapun sa me shpejt qe te jete e mundur. Kjo do ta zbuse ngjitesin. Edhe uthulla ndihmon shume ne kete drejtim. Ne rrast se akoma nuk eshte larguar ngjitesi, perdorni nje peshqir apo dic te tille per te terrur lekuren dhe vazhdoni ne hapin tjeter.

Perdorni nje te ngjyres se thonjeve qe ka aceton. Duhet te kete aceton, perndryshe nuk funksionon. Acetoni e zbut ngjitesin. Vendoseni tek super-ngjitesi. Mos perdorni shtube pambuku(klikoni per ta pare), pasi qe kjo mund te reagoje shum dhunshem me perberesit e ngjitesit.
P.S. mos e beni kete ne pjeset e ndieshme te lekures(buzet, syte, hunda) apo ne ndonje plage te hapur.

Per lekurat e ndjeshme perdorni margarine. Ferkojeni zonen me ngjites ne menyre te perseritshme deri sa te filloje te behet ngjitesi si kore.

Lereni te thahet zona, pastaj perdorni lime te thonjeve qe ta largoni ngjitesin. Kujdes mos e largoni edhe lekuren tuaj.