Qysh Me e Largu Pjaten e Mbetur Brenda Nje Tasi te Qelqit?

Mbetja e pjates ne nje ene qelqi mund te jete frustuese per faktin e vetem se terheqja e saj nuk duket se jep ndonje rezultat. Provojeni metoden me poshte, eshte e lehte dhe efikase.

Vendoseni tasin me pjate ne frigorifer per nje ore, dhe pastaj nxirreni. Ne rast se nuk keni deshire te mbani gjera shume te ftohta, vendosni doreza apo dic te tille.

Kthejeni mbrapsht tasin ne ndonje qilim te bute

Goditeni butesisht tasin ne baze(si ne foto). Pjata duhet qe thjesht te bie ne siperfaqen e bute.

Pas kesaj i leni te dyja enet ne dhome te nxehte pasi ti lani apo ti perdorni.