Qysh me e largu erën nga frigoriferi?

Me rëndësi është, natyrisht, ta pastroni rregullisht.

Më së miri me leckë të cilën e keni lagur në tretje të ujit me uthull.

Frigoriferin gjithnjë zbrazeni nga ushqimet të cilëve ju ka skaduar afati i përdorimit dhe përpiquni që ato që shpërndajnë aroma të forta t’i mbani në enë të mbyllura.

Gjithashtu, në frigorifer për përthithjen e aromave të pakëndshme mundë të përdorni toptha të garzës së lagur me ekstrakt vanilie apo kokrra kafe.

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME