Qysh Me e Kuptu Personalitetin Tuaj Permes Celularit? (TEST)

Mblidhini të gjithë numrat e telefonit tuaj, për shembull: 0 + 7 + 8 + 5 + 3 + 2 + 3 + 4 + 3 = 35
Mblidhni derisa shuma të jetë numër me një shifër: 3 + 5 = 8
Nese kur i mblidhni numrat na del p.sh. numri 49 dhe kur e mbledhim 4+9 na del nje numer dyshifror si p.sh 13 atehere e mbledhim 1+3=4
Rezultate:
1 -Nuk doni biseda të gjata telefonike dhe e thoni gjithmonë direkt atë që mendoni.
2 – Të ndjeshëm dhe shpirtmirë.
3 – Sinqeriteti është ana juaj e fuqishme.
4 – Jeni të përgjegjshëm dhe i mbani premtimet.
5 – Jeni vazhdimisht në lëvizje, me ju gjithçka është argëtuese
6 – Jeni të turpshëm, por edhe romantikë, kurse ndonjëherë dini të jeni edhe shumë këmbëngulës.
7 – Nuk flisni shumë, por gjithmonë dëgjoni me kujdes.
8 – Jeni sharmantë, por ndonjëherë edhe kokëfortë dhe të lodhshëm.
9 – Jeni shumë të pavarur dhe më shumë dëshironi të punoni vetë.