Qysh Me e Kthy Nje Foto Ne Puzzle?

1. Merrni nje foto qe deshironi te e beni puzzle. Preferohet formati A3 ose A4.

2. Merrni nje karton te madhesise sa fotoja juaj.

3. Perdorni ngjitesin si ne foto dhe ngjiteni kartonin.

4. Pritni qe ngjitesi te thahet teresisht.

5. Vizatoni format e puzles sipas deshires.

6. Preni copat, perzijini, dhe prisni deri sa ndonje shok/shoqe ta zgjedh ate.

  • vetim

    qysh me rimodelu shtepine ne menyre kreative.

  • vetim

    qysh me rimodelu shtepine ne menyre kreative?

Qysh me maru Pankarte Proteste me mjete te zyres?

Qysh me kriju flamura të vegjël?