Qysh me e Kriju Nje Loje?

Sigurisht qe shumices prej juve iu eshte shfaqur deshira per te krijuar vete nje loje. Kjo eshte e mundur ne saje te disa programeve.

Njera prej tyre eshte edhe programi Game Factory te cilin mund ta downloadoni (shkarkoni) nga:
http://www.inndir.com/Game_Factory-15076p.html

Por nese doni qe te formoni nje loje profesionale nuk eshte e mjaftueshme ta shkarkoni Game Factory. Ne kete rast duhet ta shkarkoni programin qe quhet Adventure Maker. Linku per shkarkimin e ketij programi eshte: http://www.inndir.com/Adventure_Maker-10799p.html

Gjithashtu ekziston edhe nje program tjeter qe sherben per te krijuar lojra te ndryshme, emri i te cilit eshte Game Maker. Kete program mund ta shkarkoni nga ky link:
http://www.inndir.com/Game_Maker-23493p.html

Per t’i shkarkuar keto programe ne faqet qe ju hapen shtypni butonin Programi innDir.

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME