Qysh Me e Kriju Nje "Bombe" Tymi?

Procedura eshte shume e lehte. Ju duhet thjesht nje folje, nje top ping-pongu dhe nje shkrepese.

Thjesht e mbuloni topin me folje, dhe e nxehni me shkrepese. Per me shume shikoni videon.