Qysh me gjetë një këngë të cilës nuk i'a dini titullin?

Nëse ndonjë kënge ja dini një pjesë të tekstit, dhe nuk e dini cila këngë është, ja se si ta gjeni komplet këngën.http://www.qysh.me/wp-includes/js/tinymce/plugins/wordpress/img/trans.gif

Hapeni shfletuesin tuaj dhe hapeni ndonjë makinë të kërkimit (preferohet Google).

Për të kërkuar në gjuhën angleze, shkruani sa më shumë fjalë që i’u kujtohen nga kënga, dhe në fund shtoni fjalën “lyrics”. Google zakonisht, sidomos për tekstet në  gjuhën angleze, “e ka parasysh” që po kërkoni tekst të asaj kënge, pasi që nuk jeni i pari që keni kërkuar në atë mënyre, andaj rezultatet ju shfaqen.

E njëjta metodë shkon me tekstet shqip. E shkruani pjesën e tekstit që dini, shtoni “teksti” ose “teksteshqip” apo  madje bën edhe “lyrics”. Për tekstet në gjuhën shqipe mund të keni pak më shumë problem t’i gjeni, pasiqë google “nuk është mësuar” me to, por metoda për gjuhen angleze është pothuajse 90% funksionale.