Qysh Me Formatizu Kompjuterin ne Windows XP?

Kur del ne kompjuterin tend si ne foton me poshte, klikon ne ENTER per me vazhdu procedura e instalimit te Windowsit.

Kur del si ne foto ti klikon ne F8 per me pranuar licensen nga microsofti

Kur del ne kompjuter tondin si ne foton me lart atehere ketu ti vendos cfar deshiron te besh..
A deshiron te besh formatimin e PC apo do te besh particion.

Kur del ne kompjuter tondin si ne foton me lart atehere ti vendos cilin formatim don me marr FAT32 apo NTFS

Une preferoj NTFS ata qe eshte i pari ( Quick ).

Pershkak se formatimi kryhet me shpejt s’ke nevoj te presisht aty 1 ore deri sa te formaton kadal dale.

Kur del si ne foto atehere kompjuteri e formaton hardiskun tond.

Tash kopjohen filet kryesore qe duhen per me vazhdu instalimi i Windowsit XP.

Tash mbrenda do sekondave kompjuteri vet Ristartohet.

Start faqja e Windows XP para finales se instalimit.

Edhe pse nuk jan gjithe driverat, Windowsi prap se prap do instalohet, dhe do i vendoje ato drivera qe i nevojiten PC tende.

Pasi te kontrollohen gjithe pjeset e montuara ne PC, do filloje te instalohen gjithe drivet qe ndodhen ne CD dhe do kopjohen ne PC.

Koha aty tregon perafersisht edhe sa minuta kan mbet deri ne fund te instalimit

Kjo kohe ndryshon sipas kompjuterit, kompjuterat e vjeter more me shume kohe me e instalu kurse kompjuterat e ri instalohet pak ma shpejt windowsi xp.

 • gerrard

  e kam nje laptop mirepo nuk po formatizohet me NTSF veq me quick format nuk po mundem te hyj ne bios po lyp pasword qysh mundeni me me ndihmu ju falemnderitt si mundem me ja heq paswordin .

 • ela

  pershendetje mund te behet programimi pa nevojen e programit ne disk pasi eshte formatuar sipas kesaj menyre?

 • ela

  pershendetje mund te behet programimi pa nevojen e programit ne disk pasi eshte formatuar sipas kesaj menyre?

 • ibrahim

  po kisha pas qef me dit mu sme ka dal ala qeshtu mavi po un po du me formatizu tash se pom shkon rende qysh muj me formatizu a

Qysh me konvertu një dokument nga PDF në Word përmes “Google Docs”?

Qysh me konvertu një dokument nga PDF në Word përmes metodës “Adobe Acrobat”?