Qysh me e ditë trendin më të fundit të vetullave?

Make-up artistët shpeshherë vijnë me ide të reja, të cilat shumë shpejtë përhapen në botën e femrave dhe bëhen trend.

Kësaj here artistja Stella Sironen, në faqen e saj në instagram me username @stella.s.makeup publikoi disa fotografi të vetullave në formë të pendës.

Pas kësaj, shumë nga makeup artistët e tjerë, dhe adhuruesit e makeup-it filluan të provojnë trendin më të ri të vetullave pendë.

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME