Qysh Me e Dite Cila eshte Mosha e Duhur per tu Martuar?

Faktikisht nuk ka ndonje moshe te caktuar per tu martuar. Cdokush dhe cdo lidhje eshte e vecante dhe ndryshe. Por ndoshta kjo do te ju ndihmoje per ta dhene vendimin perfundimtar.

Sigurohu se ai/ajo jane gjithmone aty per ty. Ju duhet te siguroheni se edhe ne kohet me te keqija ky person do te jete gjithmone aty per ty, dhe qe ju mund te plakeni se bashku.

Mendoni per shkollen, dhe nese martoheni shume heret ju nuk do te keni mundesi qe te shkolloheni. Do te ishte me e mencur qe se pari ta perfundoni shkollen. E verteta eshte se si nje familje e re juve ju duhen para per te jetuar.

Mendoni se ku do te shkoni kur do te jeni te martuar. A jeni gati qe te largoheni me ate?

Diskutoni per financat tuaja me partnerin/en.  Ju duhet te keni para qe ta siguroni te ardhmen tuaj, dhe te martoheni.

A mund te flisni per tema private me partnerin/en tuaj lehte? Nese jo, ju nuk jeni ne nje rruge te drejte te jetes dhe te lidhjes.

Nese zemra juaj ndihet e lumtur kur jeni me kete person. Kjo eshte dashuri e vertete, atehere paraja nuk do te jete problem qe ta ndertoni te ardhmen se bashku.