Qysh Me Dekoru Dhomen Tuaj per Vitin e Ri?

Ah Festat e fundvitit. Koha e vitit kur bie bora dhe jeni ne nje gjendje feste. Ketu mund te bazoheni se si ta dekoroni dhomen tuaj per vitin e ri ose festat e fundvitit.

Zgjedhni ngjyrat. Nga ngjyrat favorite jane e kuqja e gjelberta e bardha, mirepo per kete artikull ne do te perdorim ngjyre argjendi te gjelbert.

Shkoni ne nje supermarket per te marr nje kuti te dritave. Mund te merni drita ne forme te rumbullaket ose ne forme te ndonje zemre. Behuni kreativ, merrni drita me ngjyra te llojllojshme.

Nese ju deshironi qe vertet te kenaqeni dhe te keni argetim duke festuar Vitin e Ri dhe festat e fundvitit, ju mund ta merni nje bredh, kjo do ti jep nje pamje shume te bukur dhomes suaj.

Dekorojeni. Dekorojeni dhomen tuaj. Vendosni gjera interesante ne mure, ne bredh vendosni dritat dhe pershtateni me dhomen tuaj.

Per dritat gjejeni nje vend te pershtatshem per t’i vendosur ato. Ju duhet te gjeni nje vend te pershtatshem ku mund te shihen dhe te duken bukur dritat tuaja. Kjo do t’i jepte nje pamje shume te bukur dhomes suaj.

Behuni i kujdesshem kur i vendosni dritat elektrike. Kjo mund te jete rezik keshtu qe punoni me kujdes.

Ky lloj i regullimit te dhomes preferohet me shume per vajza adoleshente.