Qysh Me e Dasht Veteveten dhe me i Shmang ata qe te Urrejne?

Ndonjehere disa njerez mund te ju thone se ju nuk jeni shume i mire apo jeni person i tmerreshem. Ata jane gabim sepse ju jeni person i mrekullueshem.

Beni se cfare ju ben te ndihet special. Nese deshironi qe flokeve tuaj te ja ndryshoni ngjyren vetem vazhdoni. Nese ju ndiheni mire per veten tuaj ju do ta shihni se edhe njerzit do te ju dojne.

Thuani “JO” drogave. Drogat, Cigaret. Kuptoni qe ato jane gabim, Nuk eshte mire qe ta demtoni jeten tuaj. Kjo eshte nje menyre tjeter per ta mbytur veten tuaj keshtu qe mos provoni gjera te tilla.

Mbajeni trupin ne forme. Beni nje dush te gjate ose beni ndonje gje qe trupin tuaj do ta beje qe te ndiheni mire.

Rrethojeni veten me njerez te lumtur. Kur ata jane te lumtur edhe ju do te jeni te lumtur keshtu qe rini me njerez te lumtur dhe do te ndiheni mire.

Ndegjoni muzike te lumtur. Ndegjoni kenge qe do te ju bejne te lumtur, mos ndegjoni kenge qe juve do te ju bejne te pikelluar.