Qysh Me Bo Trungun Familjar?

Trungu familjar është një mënyrë e mirë për të eksploruar dhe për të pasur informacione mbi familjet e tyre. Por, si të bëhet trungu? Është shumë e thjeshtë, ndiqni hapat në vijim.

Sa i madh do të jetë trungu juaj? A do të vendosni vetëm familjen e ngushtë, apo edhe antarët e mëhershëm(gjyshërit, stërgjyshërit etj.). Si hap i parë duhet të kuptoni se kë do përfshini në trungun tuaj.

Filloni me veten. Vizatoni një katror dhe shkruani emrin tuaj.

Vizatoni një “T” dhe shtoni dy katrore në fund të secilës anë. Aty do i vendosni emrat e prindërve tuaj.

Gjithashtu bëni nga një T edhe mbi emrat e prindërve për të vazhduar me emrin e prindëve të tyre.

Kështu vazhdoni të lidhni vijat për të afërmit tjerë.

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME