Qysh Me Konvertu ni Video nga 1GB ne 20MB?

Qysh me konvertu ni video nga 1GB ne 20MB?

1. Hapim Windows Movie Maker.

2. E fusni Videon…Klikkoni File dhe Open Project Dhe E Gjeni Videon qe deshironi ta zvogeloni ne 20 Megabajt.

4.Pastaj klikoni FILE dhe Save Movie File. E zgjedhni My Computer Dhe Klikoni Next Ku Shkruan Enter File Name For Your Saved Movie, e Shkruani Emrin e Videos dhe poshte ku shkruan Choose A Place To Save Your Movie eshte ku deshiron me ruajt Videon.
5. Pritni deri sa te behet 100 % dhe klikoni ne finish. Dhe ne fund video juaj eshte konvertuar ne 20 MB.

//Falenderojme Zgjim B. per kontributin ne kete teme

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME