Qysh Me e Kriju nje Kenge Chipmunk Version?

Ne rast se jeni te interesuar te beni nje kenge chipmunk version eshte shume e thjeshte. Do te ua shpjegojme ne kete mesim.

Shkarkoni AudaCity nje program falas per editime te kengeve.

Shkoni File>Open dhe hapeni kengen qe deshironi te e beni chipmunk version.

Hijezoni apo selektoni(highlight) te gjithe kengen.

Shkoni Effects dhe Change Pitch.

Percent apo perqindjen ndrrojeni ne 115.500.

Klikoni OK.

Per te e pasur ne kopmjuterin tuaj kengen tashme te konvertuar, shkoni File>Export ne formatin WAV.

Ndegjojeni kengen tuaj ne verzionin chipmunk!

Per test ja si do dukej nje kenge e juaja..