Qysh Me e bo Dikend me u ndi ma Mire me nje SMS?

Ju ka ndodhur qe te keni nje bisede me nje shok i cili eshte i merzitur? A keni provuar qe ta dispononi?

Pyetni se cka eshte duke shkuar keq. Nese ata fillojne te ju tregojne ne sms dijeni se ata deshirojne te flasin.

Jepini disa keshilla per problemin. Shoket  jane per tu ndihmuar njeri tjetrit. Ju mund ti jepni disa keshilla te mira per te zgjidhur problemin.

Beni ndonje shaka dhe ata do te ndihen me mire. Ose ndonje foto dhe video te cilen ata do te mund te qeshnin.

Perdoni simbole si <3. Ose ju mund te perdorni ndonje emer te mire dhe qesharak por sidomos perdorni shenja sepse te gjitha shenjat jane te mira.