Qysh Me e Bo Desktopin Web Faqe?

E hapni Notepad dhe e shkruani:

Kodi: http://www.google.com ju ne vend te google e shkruani webfaqen qe deshironi ta vendosni ne desktop
tani e beni save as dhe e shkruni emri.html
e siguroni ne html format – mos haroni!
Tani shkoni properties (desktop) edhe hini ne browse dhe shkoni te folderi se ku e keni rujt e selectoni emri.html dhe pastaj apply dhe pastaj ok
edhe keni me pa qe desktop-i juaj eshte ajo webfaqe qe e keni zgjedhur.

//Falenderojme Zgjim B. per kontributin ne kete teme

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME