Qysh Me Dergu Nudge me Muzike ne MSN?

Shkoni aty ku e ndrroni nickname (options) shkoni ne anen e majt  qe shkruan alert and sounds edhe klikoni aty edhe ju hapen te gjitha melodite qe i ka MSN edhe tani klikoni ne  melodi qe ju doni edhe perfuni asaj tabeles e qet ni shirit edhe ne anen e djatht te shiritit e qet browse edhe shkoni e gjeni nje kang qe e deshironi ju edhe e boni open edhe kur tju ban najkush juve nudge te ju leshohet muzika qe e keni zgjedhur ju.

//Falenderojme Zgjim B. per kontributin ne kete teme

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME