Qysh Me bo nje Follder Te Padukshem?

1.Krijo nje folder te ri
2.Rename (riemeroje dhe shtype ALT+0160)
3.Kliko me te djathten “Properties”,”customize”,”change icon”
4.Kerko Iconen (jan 3 te padukshme) dhe ate selektoje
5.Preke Apply –> dhe ok

 

//Falenderojme Zgjim B. per kontributin ne kete teme

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME