Qysh Me Download Video nga Youtube?

Se pari shkojme ne www.youtube.com

Shkojm te video/kanga qe dojm me download dhe e kopjojme linkun

Mandej shkojme ne http://www.savevid.com/ dhe e qesim ne hapesiren URL  linkun qe e kemi bere copy dhe e prekim download.

 

Pasi qe presim disa sekonda na del poshte se ne cfar kualiteti dojm ta marrim video.

Ne disa raste duhet me bo me right click (me maus tastin e djatht) dhe save target as.

 

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME