Qysh Me Dizajnu nje Vizit Kartele me Photoshop?

Krijoni nje dokument te ri me ngjyre te perhimte
Perdorni rectangular shape tool dhe ngjyroseni me te kalter si ne foto
Ne Blending Options te layerit shkoni ne stroke dhe opcionet beni si ne foto
Shtoni emrin e kompanise dhe nje logo ne pjesen e poshtme te dokumentit
Logos bejani duplicate dhe bejani transforme(ctrl+T)
Rriteni madhesine.
Kete layer vendoseni mbi te kaltertin. Layerin e beni screen, dhe opacity-n e ulni ne 30%.
Ne tastiere beni Ctrl+Alt+G qe te krijoni nje clipping mask.
Larte ne te majte shtoni emrin e atij qe e eshte kartela dhe poziten e tij. Ne te djathte infot tjera.

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME