Qysh me dite Kah me Shku?

Llojllojshmeria e organizimeve te shumta qe mbahen ne Kosove shpesh here na huton se ku mund te kalojme kohen e lire apo ndonje fundjave pa obligime. Andaj per kete arsye ekziston nje adrese ku ju mund te informoheni rreth organizimeve anembane Kosoves. Kjo webfaqe ofron informata per:

  •  Organizimet qe behen ne lemine e kultures, si koncerte, shfaqje, ekspozita.
  •  Vende ku mund te gjeni ushqime te shijshme.
  •  Agjencione te cilat ofrojne udhetime ne Kosove e me larg, etj…

http://www.kahmeshku.com

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME