Qysh Me Dite IP Adresen e Kompjuterit Tuaj?

Find the IP Address of Your PC
Se pari klikojme ne START ne pjesen e poshtme te majte.

Pastaj klikojme Run. Do te na shfaqet nje dritare e vogel.

run cmd command

Pasi na shfaqet dritarja, e shkruajm cmd.

Klikoni ok, ose shtypeni tastin Enter ne tastieren tuaj.

Do te na shfaqet nje dritare e zeze dhe ne duhet te shkruajme netstat -n duke perdorur edhe hapsiren.

netstat command
Do te na shfaqen disa IP.

netstat command
IP adresa lokale e tregon adresen tuaj.

  • DFC

    shko te run ..cmd…ipconfig /all thats all 😀

  • DFC

    shko te run ..cmd…ipconfig /all thats all 😀

Qysh me konvertu një dokument nga PDF në Word përmes “Google Docs”?

Qysh me konvertu një dokument nga PDF në Word përmes metodës “Adobe Acrobat”?