Qysh Me Dite A Jeni Terheqese? (TEST)

1. Çka thonë njerëzit për pamjen tuaj?

a) Thonë që dukesh shkëlqyeshëm.

b) Se nuk je edhe aq e mirë.

c) Se jeni në rregull.

 

2. Si visheni?

a) Natyrisht, sipas modës së fundit.

b) Njëjtë edhe sikur vitet e kaluara.

c) Diçka marrë të re, dhe diçka e lë të vjetër.

3. Çfarë frizure mbani?

a) Asi çfarë mund të shihni në revistat më të reja të modës.

b) Sikur edhe pleqtë e mi.

c) Asi çfarë mendoj se më përgjigjet.

4. Cili është sporti juaj i preferuar?

a) Kalërimi, motoçiklizmi, aerobiku.

b) Shahu, volejbolli, badmintoni, gjimnastika.

c) Hokeji, tenisi, futbolli, basketbolli.

5. Çfarë muzike dëgjon me kënaqësi?

a) Vetëm top-listën më të re.

b) Klasike, “country”.

c) Edhe top-listën e re, edhe disa hite të vjetra të paharruara.

6. Kur dikush të parashtron pyetje sa gjatë të nevojitet të përgjigjesh?

a) Së paku dy minuta.

b) Një moment.

c) Aq sa është e nevojshme.

7. Si sillesh me miket?

a) Unë i jap gjallëri grupit.

b) Gjithmonë jam e heshtur.

c) Kur ka diçka për të thënë, atë edhe e them, kur nuk ka atëherë heshti.

8. Çfarë veture do të dëshironit të keni?

a) Alfa Romeo

b) Volvo

c) Ford

 

Për secilën përgjigje nën “A” fitoni 10 pikë. Për secilën përgjigje nën “B” fitoni 0 pikë. Për secilën përgjigje nën “C” fitoni 5 pikë.

 

60-80 pikë

O po, ti je vërtetë shumë e preferuar, po a je tërheqëse? Ti nuk duhet të jesh e bukur ndërsa shoqëria juaj do t’ju kërkojë dhe assesi nuk do të mundet pa ty. “Pushton” njerëzit, por megjithatë kujdes mos ta teproni.

30-55 pikë

Jeni mjaftueshëm tërheqëse, asgjë e tepruar, pra aq sa duhet të jetë. Nëse dikë tjetër e konsideron tërheqës i jepni mbështetjen tuaj. Kjo është e mirë, vetëm vazhdoni.

0-25 pikë

A po, jeni shumë e mërzitshme! A dëshironi mbështetjen dhe vëmendjen e të tjerëve apo për askënd nuk “lodhesh”? Do të duhet të “lodheni” për të tjerët, kthehu pak ka trendët e reja të modës. Mundohu t’i bësh të lumtur edhe të tjerët edhe ata do të bëjnë të lumtur ty.

Burimi: Zeri.info

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME