Qysh me Ditë sa Shpejt Shkruani në Tastierë?

Faqja http://www.typingtest.com/ mat shpejtesine e te shkruarit me metoden WPM.

Caktoni kohen per te cilen doni te provoni shpejtesine e te shkruarit, si dhe temen e tekstit te cilin keni me e shkru.

Klikoni butonin Start Typing Test, dhe filloni te shkruani.

Pasi te kete perfunduar koha, do te ju shfaqet tabela e rezultateve e cila tregon shpejtesine e shkrimit ne Fjale Per Minute/WPM (Words Per Minute).

Me opcionin Share your results mund ta postoni rezultatin tuaj ne Facebook ose twitter.

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME