Qysh Me Dërgu SMS Falas nga Interneti?

Hapeni web-faqen ViaNett dhe regjistrohuni me emailin tuaj:

 

Ne hapin e dyte, shkruani te gjitha te dhenat, dhe klikoni opcionin Create Account.

Me pas shkoni tek Inbox-i juaj, dhe do te shihni nje email me te dhena per dergimin e SMS-ave, pra username dhe password.

Pasi te jeni kycur, mund te dergoni deri ne 5 SMS brenda dites.

  • besnik

    a po shkojm

  • ey

  • jeton shala rahovec ratkoc

    tung nihat aje mir qa po ban qa po vun mas don me dal sot n eratoc

  • Qendrim

    e faza dyte, spo kuptoj qysh bahet

Qysh me shkarku mp3 nga YouTube?

Qysh me i krahasu dokumentet e bashkangjitura në email?