Qysh Me Dergu SMS Falas nga iPhone?

Global.AQ eshte aplikacion i cili mundeson dergimin e mesazheve te panumerta dhe ate falas. E tera qe duhet te keni eshte qasja ne internet, qofte WiFi, GPRS, apo 3G.

ikona e aplikacionit GlobalAQ

Perdorimi i aplikacionin eshte shume i thjeshte. Se pari instaloni aplikacionin falas nga App Store (linku i iTunes) . Me pas krijoni llogari duke vendosur numrin tuaj te telefonit dhe emailin. Per ta verifikuar llogarine duhet te klikoni ne linkun qe ju dergohet ne email.

Ne aplikacion integrohen automatikisht kontaktet qe i keni te ruajtuar ne librin e adresave, keshtu qe mund ti perdorni numrat e regjistruara per te derguar sms, apo mund ta shkruani numrin manualisht. Shkruani mesazhin dhe shtypni butonin Send. Sigurohuni qe numrin ta shkruani ne formatin internacional “+ (kodi i shtetit) (numri), p.sh. +37745******.


Aplikacioni nuk perkrah dergimin e sms-ave ne grupe, pra smsin mund ta dergoni vetem te nje numer ne kohe te njejte. Poashtu nuk mund te pranoni sms-a ne kete program, pra pranuesi nuk mund te ju pergjigjet sms-it ne numrin e gjeneruar nga aplikacioni.Per cdo gje qe nuk keni te qarte mund te parashtroni pyetje ketu: http://qysh.me/pyet/

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME