Qysh Me Dergu nje Email i Cili do te Fshihet Automatikisht Pasi te Lexohet?

Duke perdorur kete web faqe, ju mund te dergoni mesazhe shokeve, kolegeve, apo kujt do tjeter, dhe pasi te lexohet mesazhi ai do te fshihet automatikisht. Mesazhit mund ti qaseni vetem nepermjet nje URL, e cila mund te shikohet vetem nje here dhe me pas nuk eshte valide.

Hapeni faqen OneShar.es.

Klikoni ne butonin ‘create a message’, dhe pastaj shkruani mesazhin tuaj. Mesazhi nuk duhet i jete me i gjate se 1,000 karaktere.

Pasi ta keni shkruar mesazhin klikoni ‘create link’ dhe do te ju shfaqet nje URL te cilen duhet te ja dergoni personit personit per te cilin e keni shkruar mesazhin. Keni kujdes sepse linku funksionon vetem nje here, pra pasi te lexohet nje here mesazhi linku automatikisht do te fshihet.

Mesazhi i derguar te personi do te duket keshtu:

Pranuesi i emalit do te mund te sheh vetem mesazhin dhe asgje tjeter. Nese deshiron te ju kthej mesazh atehere personi duhet te ndjek proceduren e njejte.

Pasi te lexohet nje here mesazhi, nese provoni ta hapni linkun e njejte per here te dyte do te ju shfaqet mesazhi si ne kete fotografi: