Qysh Me Dergu me E-mail Fajlla me te Medha se 20 MB?

Programi Microsoft Outlook e ka te limituar madhesine e fajllave te bashkangjitur me email ne 20 MB. Ekziston mundesia qe me nje ndryshim ne regjistrat e Windowsit te rritet ky limit.

Klikoni Start, dhe ne Search box shkruani “regedit”, dhe me pas navigoni te pjesa HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftOffice14.0OutlookPreferences

Klikoni me tastin e djathte ne pjesen e djathte te dritares  New -> DWORD dhe emrojeni si MaximumAttachmentSize, dhe jepjani vleren 0.

Klikoni Ok, mbylleni dhe me pas rihapeni programin perseri dhe do te shihni ndryshimet

 

Qysh me shkarku mp3 nga YouTube?

Qysh me i krahasu dokumentet e bashkangjitura në email?