Qysh Me Dergu Email Anonim?

Keni dashur ndonjehere te dergoni mesazh anonim ne emailin e dikujt prej shokeve? Ndoshta deshironi te luani me ta duke i shkruar leter apo diqka te tille. Web faqja Anonymouse ofron kete mundesi online.

Hapeni web faqen  http://www.anonymouse.org/ dhe klikoni Anon email

the image
Shkruani emailin e pranuesit, shkruani mesazhin qe deshironi ta dergoni, dhe me pas klikoni Send Anonymously.
the image

 

  • Aa

    spo bojke sorry !!

  • Aa

    spo bojke sorry !!

Qysh me shkarku mp3 nga YouTube?

Qysh me i krahasu dokumentet e bashkangjitura në email?