Qysh Me Dekoru Tavolinen e Punes?

Nese vendi i punes suaj duket i zbrazet gjate dites , apo thjesht deshironi te shtoni gjera te reja ne tavoline, provoni keto!

Vendosni ngjitesa te lezetshem apo edhe lodra e xhingla apo ckadoqofte! Cdogje qe i shkon deshirave tua.

Provoni te dekoroni pjesen rreth ekranit te monitorit.

Blijeni karrigen tuaj, nese lejohet. Nese keni para, dhe puna juaj e lejon, bleje karrigen tende! Pershtatjani vetes.

Bleni ngjitesa te cfaredo ngjyereje qe ju pelqen dhe qe ju pershtatet juve, dhe ngjitni ato ne tastiere apo ne maus. Ne supermarkete mund t’i gjeni keto qe ju pershtaten posaqerisht per keto gjera.

Gjithmone mbajeni te thjeshte dhe te paster. Dhe mos shtoni shume gjera. Me pak eshte me mire!

Dekoroni wallpaper ne kompjuterin tuaj! Gjeni dicka te bukur dhe argetuese.

Vendosni shenime ne leter, duke shkruar mesazhe si “Dukeni shume kendshem!” ne menyre qe te dispononi veten.

Vendosni poster dhe kalendar qesharak.