Qysh Me Dekoru Bredhin e Vitit te Ri?

Nuk keni ide se si ta dekoroni bredhin e Vitit te Ri? Mire, ne kemi disa ide. Pervec nje peme te gjalle te Vitit te Ri, ju mund ta bleni edhe nje artificiale.

Bleni nje peme te Vitit te Ri me rezervuarin me te thelle te ujit qe mund te gjeni

Nje menyre per te mbajtur nje peme te fresket eshte ta fusni ne nje kove me uje. Ju mund te perdorni tulla qe ta ngrini pemen ne nje lartesi te nevojshme, ne menyre qe kova te mos jete pengese per deget e fundit te pemes.

Sigurohuni qe pema te jete e vendosur mire ne nje pozicion.

Shtoni ujin vetem pasi pema te jete ne vendin qe deshironi.

Mbuloni koven me ndonje zbukurim qe keni, apo me dicka tjeter.

Bleni drita te bardha, qe nuk bejne muzike apo shkreptijne

Edhe dritat me ngjyra te ndryshme jane te mira, por merrni disa te vogla, pasi qellimi i tyre duhet te jete te stolisin, jo te jene te stolisura vet.

Varni dritat nga larte deri poshte, duke i shtyre ato ne dege per te fshehur pjesen e prapme.

Perdorini ato me mase dhe hapesira mes tyre te jete e barabarte.