Qysh Me Deaktivizu DON'T SEND ne Windows XP?

1. Shko Te MyComputer
2. Me Tastin E Djathte Kliko ne Properties
3. Pastaj shko te Advanced
4. Pastaj Shko tek “error reporting button”
5. Kliko Disable error reporting
6. Kliko OK
7. Kliko prap OK

Nje nervoze me pak…

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME