Qysh Me Caktu Gjeresine Minimale te "Tab"-ave ne Firefox?

Nese hapni shume faqe ne shfletuesin tuaj Firefox, atehere varesisht nga madhesia e ‘tab’-ave ju nuk mund ti shihni te gjitha ato. Per zgjidhjen e ketij problemi ju mund ta caktoni gjeresine minimale te ‘tab’-ave duke percjellur hapat ne vazhdim.

Ne address bar shkruani about:config
Klikoni butonin ” I’ll be careful, I promise!”
Me pas klikoni dy here mbi browser.tabs.tabMinWidth
Caktoni vleren 20 per browser.tabs.tabMinWidth dhe klikoni Ok.
Tani gjeresia minimale per nje ‘tab’ do te jete 20.

Qysh me shkarku mp3 nga YouTube?

Qysh me i krahasu dokumentet e bashkangjitura në email?