Qysh Me Caktu Gjeresine Minimale te "Tab"-ave ne Firefox?

Nese hapni shume faqe ne shfletuesin tuaj Firefox, atehere varesisht nga madhesia e ‘tab’-ave ju nuk mund ti shihni te gjitha ato. Per zgjidhjen e ketij problemi ju mund ta caktoni gjeresine minimale te ‘tab’-ave duke percjellur hapat ne vazhdim.

Ne address bar shkruani about:config
Klikoni butonin ” I’ll be careful, I promise!”
Me pas klikoni dy here mbi browser.tabs.tabMinWidth
Caktoni vleren 20 per browser.tabs.tabMinWidth dhe klikoni Ok.
Tani gjeresia minimale per nje ‘tab’ do te jete 20.