Qysh me buzëqesh për kamerën?

Disa njerëz duket se kanë dhunti natyrale për t’u fotografuar, dhe për t’u dukur të lumtur para kamerës. Sido që të jetë, duhet praktikuar për të dalë bukur në kamerë.

Jepni një buzëqeshje të sinqertë. Nëse ju ndihmon, mendoni për dicka të këndshme, dicka që do të ju bëjë buzëqeshjen si “të padashur”.

Bëni buzëqeshjen e plotë. Qoshet e syve duhet të rrudhosen pak – është shenjë e një buzëqeshjeje të vërtetë, dhe njerëzit janë instiktivisht të ndjeshëm ndaj kësaj.

Mos e përmbaj të qeshuren, por bëjeni të duket sikur po buzëqeshni me vetëknaqësi.

 

 

 

 

 

Shikoni kamerën në “sy”(lens). Kjo do të bëjë një kontakt sysh me shikuesin e fotos, dhe do i jep më shumë emocion buzëqeshjes.