Qysh me bo yll me letër?

Hapi 1
Merrni një letër me ngjyrë të formatit A4.

Hapi 2
Preni një rrip të gjatë të ngushtë.

Hapi 3
Lidhni një nyjë, por jo të shtrënguar.

475Hapi 4
Palosni anën e shkurt të letrës.

65Hapi 5
Vazhdoni palosjen.

62Hapi 6
Sigurohuni që keni lënë pak letër në fund për të palos prapa.

63Hapi 7
Shtrëngoni në fund që të duket si yll.

74

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME