Qysh Me Bo Windows XP Ne Shqip?

Per me e bo Windows XP shqip duhet me marr programin:
Qe linku http://rapidshare.de/files/5271710/LIPSetup.msi.html
(ose nese nuk bon ky link, shko te: rapidshare.de/users/XHX0NB edhe e keni passin: khg)

1.Shko ktu edhe preke Free
(Programi e ka emnin LIPSetup.msi)

2.Pas nja 20-30 sec, ne fund te faqes del Download:LIPSetup.msi

3.Kliko ne to dhe kryhet puna

——————-

Nese e ki kopjen pirat (si zakonisht qe e kemi ne neper shtepia), duhet me i kry edhe keta hapa:

Per me ja ndrru CD-Key:
1. Downlodo programin Magical Jellybean Keyfinder prej
http://www.magicaljellybean.com/keyfinder.shtml
2. Qile qat program edhe ekzekuto
3. Aj ta qet CD-Key qi e ki momental
4. Shko te Options > Change Windows Key
5.Shkruja qit Serial (seriali qi e kom edhe une):
F6RYP-FTJ4T-YFR3W-W6DJD-VCDPW
6. Tani provo me instalu LIPS
Nese nuk bon, me siguru duhet me pas te verifikum kopjen si Microsoft
Genuine, bonja kshtu:
7. Shko te Start>windows Update
8.Edhe kur te kryhet aj procesi automatik veq selekto naj update te
vogel edhe bonja Install Update.
Windowsi automatikisht e kshyr a e ki CD-Keying origjinal edhe ndrron
diqka ne kompjuterin tone qe i kallzon programeve tjera qi osht
origjinal.
Pasi te instalohet Update ristarto kompjuterin dhe provo me instalu LIPS apet

Falenderojme Leutrimin per kontributin ne kete teme.