Qysh me bo veturë lodër?

8468

Nëse ju kërkohet të bëni një punëdore dhe nuk dini qfarë të bëni, atëherë merrni këtë shembull për të bërë një veturë lodër shumë të thjeshtë.

Hapi 1
Merrni një shishe plastike të pastër.

Hapi 2
Ngjyrosni shishen nga ana e jashtme.

Hapi 3
Merrni katër kapakë për ti shfrytzuar si rrota.

Hapi 4
Ngjyrosni kapakët me ngjyrë të zezë nag ana e jashtme.

Hapi 5
Preni shishen sipër për të bërë një dritare të vogël.

Hapi 6
Bëni katër vrima shishes për ti vendosur rrotat në to.

Hapi 7
Vendosni kruese dhëmbësh në vrima për ti shfrytzuar si boshte.

Hapi 8
Bëni nga një vrimë edhe kapakëve.

Hapi 9
Vendosni kapakët në boshte dhe i kompletoni duke i ngjitur për veturën lodër.

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME