Qysh Me Bo Versionin e Këngës 'Barbra Streisand' Me Emrin Tuaj?

Kenga Barbra Streisand nga Duck Sauce eshte bere hit shume shpejte dhe eshte renditur ne vendet e para te toplistave internacionale. Tani edhe ju mund ta ri-krijoni hitin e shume degjuar, por kesaj here ne vend te ‘Barbra Streisand’ mund te jete emri juaj.

Hapeni faqen http://gobarbra.com/ dhe ndiqni hapat qe tregohen ne fotografite e meposhtme.

Shkruani emrin tuaj, dhe klikoni Go.

Prisni deri sa te procesohet kenga me emrin qe e keni shkruar.
Klikoni Play per ta degjuar versionin e kenges me emrin tuaj.
Ketu mund ta degjoni kengen origjinale: http://www.youtube.com/watch?v=uu_zwdmz0hE&ob=av3e

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME