Qysh Me Perkthy Tastieren ne Gjuhen Shqipe?

Per ta perkthyer tastaturen ne gjuhen shqipe (p.sh mos me prek alt+137 po drejtperdrejt permes tastit qe gjindet ne tastiere) ndiqni udhezimet e meposhtme:

Klikoni ne:

  • Start
  • Control Panel
  • Region and language
  • Languages
  • Details

Add dhe tani ne katrorin e pare ku e shohim English (United States) klikojme aty edhe e gjejme ALBANIAN edhe OK

Mandej ne Taksbar shtohet nje katror i vogel EN dhe pasi qe te kllikojme aty e zgjedhim  SQ Albania edhe tani munesh me i perdore ë edhe ç.

Kjo metode vlen vetem per sistemin operativ Windows XP.

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME