Qysh Me bo Stilolaps Prej Druri?

Te besh nje stilolaps prej druri me gjerat qe posedoni ne shtepine tuaj eshte shume e lehte dhe pa ndonje nevoje eksperience. Kenaquni!

Merreni gozhden apo ndonje gje tjeter te pershtatshme per te shpuar dhe filloni ta shponi,e pastaj nxirreni jashte. Veproni keshtu deri sa ta shponi ate.

Nese e keni shpuar ashtu siç duhet, atehere puna juaj do te duket si ne kete foto qe eshte paraqitur (shpojeni shkopin sipas trashesise se stilolapsit ne menyre qe te perputhet).

 

Pasi te keni bere keshtu, merreni vetem fyshtin/ngjyren e stilolapsit dhe futeni ne vendin ku e keni shpuar shkopin.

Pjesen e fundit te stilolapsit ngjiteni per shkop dhe vertetohuni se a shkruan.