Qysh Me Bo Reset iPhone kur Bllokohet?


Ndodh ndonjëherë që iPhone të na bllokohet, dhe nuk mund ta kryjmë asnjë procedurë, madje as fikjen e tij. Atëherë ekziston një metodë tjetër e restore-s së iPhone. Procedura është kështu:

1. Mbani buttonin e home, që është në mes, dhe butonin e fikjes dhe vendosjes së çelësit në të njejtën kohë
2. Mbajini të 2 butonat për 10 sekonda, apo deri sa të ju del ngjyra e zezë dhe të del logo-ja e bardhë e apple-s
3. Kur të bëhet kjo mund të i lëshoni buttonat, iPhone po ristartohet.
Kjo procedurë zakonisht ka efekt në riparimin e iPhone-s kur bllokohet.

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME