Qysh Me bo nje Zbukurim prej Rruazave te Drurit?

Ne rregull, ketu eshte nje menyre super e lehte te krijojme nje zbukurim natyral dhe kreativ. Gjerat e nevojshme jane:

– Rruaza nga druri

– Spango

– Gershere

Hapi 1

 

Preni nje pjese te spangos  (ose mund t’i preni dy pjese te spangos).

Hapi 2

Pastaj lidh nje nyje me nje lak ne nje pjese te spangos ( ose dy pjese te lidhura ne nyje ).

Hapi 3

 

Tani shtoni ca rruaza duke lene hapesire te mjaftueshme per te lidhur nje nyje ne fund.

Hapi 4

 

Tani, sic eshte parapare, lidhni nje nyje ne fund dhe nese duhet perseriteni sipas nevojes.

Hapi 5

 

Tani ju keni nje zbukurim natyral per bredhin e dhomes suaj.