Qysh me bo nje trik magjik?

Ky trik vertet eshte i mire. Sigurohuni qe ti percjellni mire hapat se perndryshe ky trik magjik nuk do te funksionoje.

Kerkoni per nje person.

Thuani atyre qe te mendojne nje numer nga 1-10, por te mos ju tregojne juve.

Thuani atyre qe numrin qe e kane menduar ta shumzojne me 2.

Thuani atyre te shtojne 16

Thuani atyre te pjestojne me 2.

Thuani atyre qe ta perdorin numrin me te cilin ka filluar.

Tregojini atyre se numri magjik eshte 8, dhe nese ata ju kane degjur me kujdes dhe ju e keni bere mire trikun kjo do te mbaroje me numrin 8.

Ju mund ta ndryshoni numrin.

 • Feestt

  kjo metod osht edhe kshtu : e menon 1 nr qfare dush psh 20 edhe qaq sa i ke menu ti jep 1 shok i joti psh 20 + 20 = 40 , un ti jap 10 20 + 20 + 10 = 50 , ndaj per gjyst 25 ktheja shokut 20 tjesin edhe 5 😛 DMTH un ti dhash 10 mbesin 5 , ose un ti jap 20 mbesin 10 , gjysma e nr qe ti kom dhon un .
  FLM PER MIRKUPTIM.

 • Feestt

  kjo metod osht edhe kshtu : e menon 1 nr qfare dush psh 20 edhe qaq sa i ke menu ti jep 1 shok i joti psh 20 + 20 = 40 , un ti jap 10 20 + 20 + 10 = 50 , ndaj per gjyst 25 ktheja shokut 20 tjesin edhe 5 😛 DMTH un ti dhash 10 mbesin 5 , ose un ti jap 20 mbesin 10 , gjysma e nr qe ti kom dhon un .
  FLM PER MIRKUPTIM.

 • Shum palidhje e shpjegume i treti send qe gabim pe boni…

 • anonimus

  Shum palidhje e shpjegume i treti send qe gabim pe boni…

 • Ramiz Edipi

  o cito kur e kam dit kjo o shum interesant

 • Ramiz Edipi

  o cito kur e kam dit kjo o shum interesant

Qysh me bo punim me ngjyra?

Qysh me festu ditën e numrit Pi (π)?