Qysh Me bo nje Status ne Facebook 'via mobile' permes kompjuterit?

Hapi 1

Shkon ne http://m.facebook.com/

Hapi 2

Pastaj klikon STATUS

Hapi 3

E shkruani statusin

Hapi 4

Pastaj klikon SHARE

Hapi 5

Pastaj ju shfaqet kjo “Your status has been updated.”

Hapi 6

Dhe pastaj mundeni ta vertetoni ne profilin e juaj.

 

//Falenderojme lexuesin tone Pashtrikun per kontributin ne kete teme.