Qysh Me Bo Nje Plage Te Rrejshme?

Kjo eshte nje menyre e thjeshte per te krijuar plage te rrejshme qe duket reale.

Vendosni nje sasi te caktuar te ngjitesit te lengshem ne vendin ku e doni “plagen”:

Le te terret per rreth 5 min. Pas kesaj me kujdes fshijeni dhe leni mjaftushem sa te duket se lekura po bie:

Perdorni ngjyre te rrejshme, marker, apo dic tjeter qe do dukej reale ne mes:

Perserisni hapin e mesiperm, vetem se kesaj rradhe me nje marker te zi apo perhimte: